Skip to main content

Geoffrey & Verona

GG Recup

"Kristina denkt mee in het concept. Ze is een creatieve duizendpoot, weet van aanpakken en blijft meedenken tot het einde! Super dikke merci voor alles wat je tot nu toe al voor ons hebt gedaan. Dat we nog veel mogen samenwerken!"

Echte mensen met echte meningen.

Magali

Tradistiek

"Kristina zorgt voor maatwerk met een persoonlijke touch. Topservice gegarandeerd!"

Check This Out

Our Clients Absolutely Adore Us

“De samenwerking en communicatie met Kristina verliep heel professioneel én persoonlijk. Mijn sociale media ziet er super professioneel uit nu en ze begeleidde me zelfs om terug de basics van Illustrator onder de knie te krijgen zodat ik er daarna zelf mee verder kon. Een absolute aanrader voor al je grafische werk.”

DaisyMademoiselle Lens

““Hello, met Coco!” Samen met Kristina hebben we enkele mooie projecten kunnen realiseren. Altijd luisterend én met een eerlijke mening zorgt ze keer op keer voor een op maat gemaakt design waar iedereen gelukkig van wordt!”

RemiThat’s Why

“Ik vond de samenwerking met Kristina zeker geslaagd. Tijdens een voorbereidende vergadering nam ze echt de tijd om te luisteren naar de ideeën en het beeld die ik zelf voor me had. Ik vond het ook fijn dat mij werd uitgelegd wat de do’s en dont’s konden zijn en wat dus haalbaar was om mee te werken. Ik kreeg alvast een heel leuk en clean kaartje als resultaat, die ik kan gebruiken voor verschillende doeleinden.”

FienAcoekies

“Samenwerken met Kristina is een plezier: ze is stipt, integreert feedback in de ontwerpen, én levert een prachtig eindresultaat af. Ondanks de beperkte creatieve vrijheid die we haar konden geven, zijn wij heel enthousiast over de facelift die ons logo kreeg en onze nieuwe huisstijl.”

MiekeRAAP België

“Heel tevreden over de geleverde service en Kristina haar manier van werken! Ze luistert en denkt proactief mee. Een aanrader dus!”

CharleenUptravel

“Kristina is een gedreven creatieve geest die altijd zorgt voor het juiste design in de juiste context. Ze weet perfect hoe ze zelfstandig een project moet uitwerken met een minimum aan input zonder afbreuk te doen aan de eisen van de klant. Altijd een topresultaat.”

PieterBe Secure

“De samenwerking met Kristina was zeer aangenaam. Van bij de start werd er actief meegedacht over wat we wouden overbrengen met ons logo. Haar onderzoek zorgde voor verschillende leuke ideeën. Doe zo verder!”

MichielBecue Fundamentals

“Kristina had ons zelf voorgesteld om een logo ontwerp voor onze zaak in bijberoep (Festina Lente) te maken om het een meer professionele uitstraling te geven. En dit is op zijn minst gezegd geslaagd! Een heel mooi, modern en passend logo staat vandaag op de meeste van onze producten en onze website te blinken dankzij Kristina.”

Dimitri & KarenFestina Lente

“Het is steeds een leuke samenwerking met Kristina, ze staat open voor suggesties en denkt mee om tot het juiste eindresultaat te komen.”

EmilieOptiek Dujavu

“Het was verruimend om met Kristina te brainstormen over Graphic design. Ik werd even mee genomen in de hele wereld en denken van Graphic design en dat was enorm belangrijk. Als je Kristina u laat begeleiden komt het goed. Ze ondersteunt u en helpt u verder in uw keuze en beslissing. En dat is belangrijk voor iemand die niet dagelijks bezig is met grafische verwerkingen.”

JeffreyJee & Bee Groep