We houden van grafische vormgeving, van mooie dingen, van goede ideeën en van duidelijke communicatie.  Stop die elementen samen in de blender, voeg er onze eigen quirky personal touch aan toe, en je hebt Coco. Een klein grafisch ontwerpbureau, vernoemd naar onze fantastische oma Coco, met heel veel liefde ‘grootgebracht’ door Kristina en moreel ondersteund door Thibault. Bij ons kunt u terecht voor al uw online en offline communicatie.  Wij maken er samen met u graag iets moois van!

Wat wij doen:

Logo Design

U wil herkenbaarheid voor uw bedrijf?

Dan hebt u in de eerste plaats een goed logo nodig! Wij helpen u hiermee graag verder. We luisteren naar uw wensen en ontwerpen het perfecte logo voor uw bedrijf. 

Corporate Identity

Van visitekaartjes tot briefpapier en omslagen…

Bij Coco creëren we een volledige visuele identiteit voor uw bedrijf zodat u zich op een duidelijke en eenduidige manier kunt profileren naar uw klanten toe.

Reclame Drukwerk

U bent op zoek naar een leuk ontwerp…

voor uw flyers, wil een in het oog springende brochure of een mooi opgemaakte advertentie of campagnebeeld? Wij ondersteunen u graag door het ontwikkelen van al uw POS materiaal en reclame drukwerk.

Gelegenheidsdrukwerk

Niets zo leuk als een geboorte, een huwelijk, een communiefeest…

Bij die speciale gelegenheden hoort natuurlijk een kaartje! Coco bezorgt u met veel plezier een ontwerp waar iedereen eventjes stil van wordt. 

Web Design

Online visibiliteit? Check! 

U wil uw online verhaal uitbouwen maar vindt er de tijd niet voor? Samen met een team van ervaren developers werken we uw website van A tot Z uit. Verder zorgen wij ook voor uw sociale media content, mailings…

Brand Guidelines

Eenduidige vormgeving zorgt voor herkenbaarheid.

En daar bent u als bedrijf ongetwijfeld naar op zoek. Coco ontwerpt uw brandbook, zodat alle richtlijnen over de vormgeving van uw bedrijf, producten en diensten duidelijk worden weergegeven. 

Maak kennis met ons team

Kristina Voronina

Owner & Creative Soul @Coco

Kristina is gepassioneerd door alles wat te maken heeft met vormgeving en design. Na zeven jaar te hebben gewerkt als grafisch vormgever, vond ze de tijd rijp om er zelf volledig voor te gaan. Coco is dan ook haar baby. Kristina is een rasechte perfectionist, coffee addict en shoe lover. Meer weten? Kom gerust eens langs voor een leuke babbel en een koffietje!

Thibault De Cannière

Moral Support Manager @Coco

Liefhebber van het betere skiwerk, autofreak en last but not least, morele steun en toeverlaat van Kristina! Thibault zorgt samen met Harvey voor de nodige ondersteuning binnen Coco! Dankzij hem wordt Kristina’s creativiteit aangewakkerd en haar koffiedorst gelest.

Harvey Specter

Fulltime huiskat @Coco

Harvey Specter, senior partner @ Coco, en vooral bedreven in het uitoefenen van zijn favoriete activiteit, sleep – sleep – sleep – sleep – sleep…