Skip to main content

We houden van grafische vormgeving, van mooie dingen, van goede ideeën en van duidelijke communicatie.  Stop die elementen samen in de blender, voeg er onze eigen quirky personal touch aan toe, en je hebt Coco Creative Studio. Een klein grafisch ontwerpbureau, vernoemd naar onze fantastische oma Coco, met heel veel liefde ‘grootgebracht’ door Kristina en moreel ondersteund door Thibault. Bij ons kan je terecht voor al jouw online en offline communicatie.  Wij maken er samen met jou graag iets moois van!

Wat wij doen:

Logo Design

Jij wilt herkenbaarheid voor jouw bedrijf?

Dan heb je in de eerste plaats een goed logo nodig! Wij helpen jou hiermee graag verder. We luisteren naar jouw wensen en ontwerpen het perfecte logo voor jouw bedrijf. 

Corporate Identity

Van visitekaartjes tot briefpapier en omslagen…

Bij Coco Creative Studio creëren we een volledige visuele identiteit voor jouw bedrijf zodat jij jou op een duidelijke en eenduidige manier kunt profileren naar jouw klanten toe.

Reclame Drukwerk

Jij bent op zoek naar een leuk ontwerp…

voor jouw flyers, wilt een in het oog springende brochure of een mooi opgemaakte advertentie of campagnebeeld? Wij ondersteunen jou graag door het ontwikkelen van al jouw POS materiaal en reclame drukwerk.

Gelegenheidsdrukwerk

Niets zo leuk als een geboorte, een huwelijk, een communiefeest…

Bij die speciale gelegenheden hoort natuurlijk een kaartje! Coco Creative Studio bezorgt jou met veel plezier een ontwerp waar iedereen eventjes stil van wordt. 

Web Design

Online visibiliteit? Check! 

Jij wilt jouw online verhaal uitbouwen maar vindt er de tijd niet voor? Samen met een team van ervaren developers werken we jouw website van A tot Z uit. Verder zorgen wij ook voor jouw sociale media content, mailings…

Brand Guidelines

Eenduidige vormgeving zorgt voor herkenbaarheid.

En daar ben jij als bedrijf ongetwijfeld naar op zoek. Coco Creative Studio ontwerpt jouw brand book, zodat alle richtlijnen over de vormgeving van jouw bedrijf, producten en diensten duidelijk worden weergegeven. 

Maak kennis met ons team

brand designer

Kristina Voronina

Owner & Creative Soul @Coco Creative Studio

Kristina is gepassioneerd door alles wat te maken heeft met vormgeving en design. Na zeven jaar te hebben gewerkt als grafisch vormgever, vond ze de tijd rijp om er zelf volledig voor te gaan. Coco Creative Studio is dan ook haar baby. Kristina is een rasechte perfectionist, coffee addict en shoe lover. Meer weten? Kom gerust eens langs voor een leuke babbel en een koffietje!
Coco Creative Studio team

Thibault De Cannière

Moral Support Manager @Coco Creative Studio

Liefhebber van het betere skiwerk, autofreak en last but not least, morele steun en toeverlaat van Kristina! Thibault zorgt samen met Harvey voor de nodige ondersteuning binnen Coco! Dankzij hem wordt Kristina’s creativiteit aangewakkerd en haar koffiedorst gelest.
grafisch ontwerper

Harvey Specter

Fulltime huiskat @Coco Creative Studio

Harvey Specter, senior partner @ Coco Creative Studio, en vooral bedreven in het uitoefenen van zijn favoriete activiteit, sleep – sleep – sleep – sleep – sleep…
Klanten aan het woord

De samenwerking met Kristina was zeer aangenaam. Van bij de start werd er actief meegedacht over wat we wouden overbrengen met ons logo. Haar onderzoek zorgde voor verschillende leuke ideeën. Doe zo verder!

MichielBecue Fundamentals

Samenwerken met Kristina is een plezier: ze is stipt, integreert feedback in de ontwerpen, én levert een prachtig eindresultaat af. Ondanks de beperkte creatieve vrijheid die we haar konden geven, zijn wij heel enthousiast over de facelift die ons logo kreeg en onze nieuwe huisstijl.

MiekeRAAP België

Heel tevreden over de geleverde service en Kristina haar manier van werken! Ze luistert en denkt proactief mee. Een aanrader dus!

LeenUptravel

Het is steeds een leuke samenwerking met Kristina, ze staat open voor suggesties en denkt mee om tot het juiste eindresultaat te komen.

EmilieOptiek Dujavu

Kristina is een gedreven creatieve geest die altijd zorgt voor het juiste design in de juiste context. Ze weet perfect hoe ze zelfstandig een project moet uitwerken met een minimum aan input zonder afbreuk te doen aan de eisen van de klant. Altijd een topresultaat

PieterBe Secure

Het was verruimend om met Kristina te brainstormen over Graphic design. Ik werd even mee genomen in de hele wereld en denken van Graphic design en dat was enorm belangrijk. Als je Kristina u laat begeleiden komt het goed. Ze ondersteunt u en helpt u verder in uw keuze en beslissing. En dat is belangrijk voor iemand die niet dagelijks bezig is met grafische verwerkingen.

JeffreyJee & Bee Groep

Kristina heeft duidelijk een sterke expertise, ze is creatief en werkt met een enorme passie voor design en vormgeving. Projectgericht werken, persoonlijke aanpak, opvolging van deadlines, snelle en duidelijke communicatie zijn eigenschappen die het werken met Kristina zeer aangenaam maken.

ThibaultCanthi BV

De samenwerking en communicatie met Kristina verliep heel professioneel én persoonlijk. Mijn sociale media ziet er super professioneel uit nu en ze begeleidde me zelfs om terug de basics van Illustrator onder de knie te krijgen zodat ik er daarna zelf mee verder kon. Een absolute aanrader voor al je grafische werk.

DaisyMademoiselle Lens

“Hello, met Coco!” Samen met Kristina hebben we enkele mooie projecten kunnen realiseren. Altijd luisterend én met een eerlijke mening zorgt ze keer op keer voor een op maat gemaakt design waar iedereen gelukkig van wordt!

RemiThat's Why

Ik vond de samenwerking met Kristina zeker geslaagd. Tijdens een voorbereidende vergadering nam ze echt de tijd om te luisteren naar de ideeën en het beeld die ik zelf voor me had. Ik vond het ook fijn dat mij werd uitgelegd wat de do’s en dont’s konden zijn en wat dus haalbaar was om mee te werken. Ik kreeg alvast een heel leuk en clean kaartje als resultaat, die ik kan gebruiken voor verschillende doeleinden.

FienAcoekies

Kristina had ons zelf voorgesteld om een logo ontwerp voor onze zaak in bijberoep, Festina Lente, te maken om het een meer professionele uitstraling te geven. En dit is op zijn minst gezegd geslaagd! Een heel mooi, modern en passend logo staat vandaag op de meeste van onze producten en onze website te blinken dankzij Kristina.

Dimitri & KarenFestina Lente